Koeriersdiensten

Bekijk alle koeriersdiensten van Rotterdam Koeriers. Kies voor nationaal of internationaal transport en boek direct een zending. We helpen u graag het meest efficiënte transport te kiezen. Bij spoed zijn we binnen 30 minuten bij u om de zending op te halen.

  • De koerier is binnen 30 minuten ter plaatse
  • Geen weekend-, avond- of spoedtoeslagen
  • Vervoer van uw zending veilig en verzekerd
  • Ruim aanbod aan nationale en internationale transportdiensten

Voor meer informatie of om direct een koerier te boeken neemt u contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een transportdienst die bij uw zending past.

Bel 085 876 8833

Nationaal transport

Uw zending snel en veilig bezorgen bij de ontvanger binnen Nederland: dat is waar Rotterdam Koeriers om draait.
Bekijk hieronder de koeriersdiensten die wij binnen Nederland verzorgen.

KoeriersdienstKoeriersdienst
Koeriersdienst
In heel Nederland bezorgen we uw pakket. Onze koeriers zorgen voor een snelle levering en de zending is goed verzekerd tijdens het transport.
SpoedkoerierSpoedkoerier
Spoedkoerier
De spoedkoerier is binnen 30 minuten ter plaatse om de zending op te halen. U profiteert bovendien van onze vaste lage tarieven: er is geen spoedtoeslag.
Beveiligd documentenvervoerBeveiligd documentenvervoer
Beveiligd documentenvervoer
Belangrijke documenten die bijvoorbeeld juridische of medische informatie bevatten leveren we met ons beveiligd documentenvervoer. U bent verzekerd van een snelle en betrouwbare levering door onze koerier.
GroupagezendingenGroupagezendingen
Groupagezendingen
Bespaar kosten met onze groupagezendingen: we combineren zendingen van verschillende opdrachtgevers die dezelfde bestemming hebben, zodat we de kosten laag kunnen houden.
Speciaal transportSpeciaal transport
Speciaal transport
Heeft u een pakket dat qua afmetingen of gewicht afwijkt van de regels voor wegvervoer, dan maakt u gebruik van ons exceptioneel transport. Welke afmetingen of welk gewicht uw pakket ook heeft, wij zorgen dat het snel en veilig de plaats van bestemming bereikt.
Groot transportGroot transport
Groot transport
Bij zendingen die de afmetingen voor regulier wegvervoer overschrijden zetten we groot transport in. Met een (open) vrachtwagen vervoeren we uw zending, zodat uw pakket veilig vervoerd wordt. Onze chauffeurs hebben ervaring met groot transport.
Vervoer per aanhangerVervoer per aanhanger
Vervoer per aanhanger
Sommige pakketten zijn te groot om in een auto of bestelbus te vervoeren. In zo’n geval zetten wij een aanhanger in om uw zending bij de ontvanger te bezorgen. De koerier levert het pakket vervolgens zo snel mogelijk af bij de ontvanger.
BouwplaatsleveringenBouwplaatsleveringen
Bouwplaatsleveringen
Wilt u een pakket afleveren op een locatie die nog in aanbouw is, dan kiest u voor een bouwplaatslevering. De koerier levert uw zending zo snel mogelijk af op de bouwplaats, ook wanneer er geen exact adres beschikbaar is.
Petrochemische leveringenPetrochemische leveringen
Petrochemische leveringen
Bij petrochemische leveringen krijgt u te maken met strenge regelgeving op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Geef uw zending uit handen aan Rotterdam Koeriers. Wij zorgen graag voor veilig petrochemisch transport door heel Nederland.
ScheepsleveringenScheepsleveringen
Scheepsleveringen
Laat uw zending bezorgen bij een schip in Nederland. Rotterdam Koeriers haalt proviand of spares bij u op en brengt het direct naar de bestemming. Wij hebben ervaring met het aftekenen en afstempelen van de CMR aan boord en de afhandeling bij de douane.

Internationaal transport

Uw zending snel en veilig internationaal laten bezorgen.

KoerierKoerier
Koerier
Laat elk pakket bezorgen door Rotterdam Koeriers. De koerier komt de zending bij u thuis of op het werk ophalen en levert dit snel en veilig af bij de ontvanger. Wij leveren pakketten over de hele wereld.
Spoedkoerier Spoedkoerier
Spoedkoerier
Moet uw pakket met spoed afgeleverd worden, dan is de spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse in Rotterdam en omstreken. Vervolgens brengt hij uw pakket zonder omwegen naar de ontvanger waar dan ook ter wereld.
Vervoer van documentenVervoer van documenten
Vervoer van documenten
Documenten bevatten soms gevoelige informatie. Onze koeriers zijn daarom gespecialiseerd in het veilig vervoeren van documenten, zodat de bijvoorbeeld juridische of medische informatie op de juiste manier bij de bestemming aankomt.
GroupagetransportGroupagetransport
Groupagetransport
Rotterdam Koeriers houdt de kosten van transport laag door verschillende zendingen te combineren in één rit, zogenaamd groupagetransport. Zo zorgen we dat u de laagste prijs betaalt voor een koerier, terwijl de ontvanger het pakket toch snel krijgt.
Exceptioneel transportExceptioneel transport
Exceptioneel transport
Heeft u machine-onderdelen of stalen balken die niet voldoen aan de regels voor wegvervoer, dan schakelt u ons exceptioneel transport in. Wij vervoeren elk pakket, ongeacht de afmetingen of massa.
Groot transportGroot transport
Groot transport
Wilt u een pakket verzenden dat qua afmetingen afwijkt van de toegestane afmetingen voor wegvervoer? Wij zetten graag een vrachtwagen in voor groot transport, zodat we uw zending bij de ontvanger kunnen bezorgen.
AanhangertransportAanhangertransport
Aanhangertransport
Indien uw zending door de afmetingen of vormen niet te vervoeren is in een bestelbus, dan verzorgen wij aanhangertransport. Onze koerier laadt het pakket op de aanhanger en brengt dit snel naar de plaats van bestemming.
BouwplaatsleveringBouwplaatslevering
Bouwplaatslevering
Verstuur een zending naar een pand in aanbouw via onze bouwplaatslevering. We bezorgen uw pakket in elk land wereldwijd op de juiste locatie, ook als deze niet over een adres beschikt. Boek direct een koerier via onderstaande button.
Petrochemisch transportPetrochemisch transport
Petrochemisch transport
Heeft u vervoer nodig van aardolieproducten, dan dient u rekening te houden met de strenge wet- en regelgeving om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Rotterdam Koeriers neemt u deze zorgen uit handen en verzorgt een veilige levering.
ScheepsleveringScheepslevering
Scheepslevering
Wilt u proviand of spares laten bezorgen bij een schip, dan verzorgen wij de zending. Niet alleen binnen Nederland verzorgen wij scheepsleveringen, maar ook in heel Europa en zelfs wereldwijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.
Hand carry luchtvrachtHand carry luchtvracht
Hand carry luchtvracht
Indien nodig en efficiënt vervoeren we uw pakket per vliegtuig, bijvoorbeeld wanneer we uw zending aan de andere kant van de wereld moeten leveren. Neem contact met ons op om direct hand carry luchtvracht te boeken.